16-годишно момче е намушкано при спречкване между младежи на детска площадка в Ямбол.

...
16-годишно момче е намушкано при спречкване между младежи на детска площадка в Ямбол.
Коментари Харесай

Девойка намушка с нож 16-годишен на детска площадка

16-годишно момче е намушкано при сдърпване между младежи на детска площадка в Ямбол. Нападението е станало към 21:45 ч. в сряда, оповестиха от полицията в града, представени от Нова тв.

Незабавно към мястото са изпратени полицейски екипи и Спешна помощ. Момчето е откарано за оказване на здравна помощ с прободна рана в гърба, без заплаха за живота.

Своевременно полицейските чиновници са открили всички участници в спречкването, както и съпричастността им към случилото се, оповестява Нова тв.

От Районна прокуратура - Ямбол оповестиха, че са задържали за период до 48 часа непълнолетното момиче (конкретно - възрастта й не се загатва, б.р.). Тя е упрекната в това, че е предизвикала междинна телесна щета на 16-годишното момче. Като въпреки и малолетна е разбирала свойството и смисъла на осъщественото и е могла да управлява постъпките си, считат от държавното обвиняване.

Предстои прокуратурата в Ямбол да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР